Regisztráció a Dunavirág online rendszerébe
Az alábbi adatlapon keresztül, Ön a Dunavirág rendszerébe tud regisztrálni.

A regisztráció alkalmával több, vagy az összes olyan opciót kiválaszthatja, ami az Ön üzletmenetéhez vagy érdeklődési köréhez a legjobban illik.
A hírlevél regisztráció után Ön automatikusan megkapja a heti rendszeres hírlevelünket, amiben üzleti, piaci, trend, szín forma , egyedi ajánlások és számos technikai információ szerepel, amivel megkönnyítjük partnereink életét.

Az árlista (termék ajánló) és Online vásártér regisztráció után, külön ebben a témában tájékoztatjuk Önt, és vagy felvesszük a kapcsolatot, hogy a sikeres regisztrációt követően mikor és milyen szolgáltatásokat aktiváltunk Önnek a Dunavirág rendszerében.
Minden regisztrált vállalkozást, az Online vásártér és Árlista hozzáférés igény esetén a cégregiszterben ellenőrzünk, és az ott látható státusz alapján adjuk ki a végső rendszerhez való hozzáférést.

Tehát, Önnek semmi más dolga nincs, mint az adatai megadása után,  a FELIRATKOZÁS gomb feletti részben szereplő felsorolás alapján, 
Ön bejelöli a lehetőségek közül azokat, amik Önnek a legjobban megfelelnek és érdeklik.


Kérdése van?

Hívja Ügyfélkapcsolati munkatársunkat a
+36 30 549 3253 számon. 
H-Szo. 8.00 és 15.00 óra között fogadja hívását!
* indicates required
Ide az áru kiszállítás helyének a pontos címét kell megadnia részünkre
Kérjük, itt adja meg a szállítási címet, amennyiben több címmel rendelkezik, mint egy abban az esetben a megjegyzés mezőbe írjon annyit, hogy "Több címmel rendelkezem". Ezt követően ügyfélszolgálati munkatársunk megkeresi Ön, egy rövid egyeztetésre.
Kérjük a telefonszámát helyesen ( 06 20 123 4567) formátumban adja meg részünkre!
KIszállítást kér, vagy Ön jön személyesen hozzánk vásárolni?
KÉrjük segítsen megismerni üzlete nevét!
Kérjük adja meg a vállalkozása adószámát!
Amennyiben van már kijelölt kapcsolattartója, úgy adja meg itt a nevét:

A hírlevél regisztráció után Ön automatikusan megkapja a heti rendszeres hírlevelünket. Az Árlista (termék ajánló) és Online vásártér regisztráció után, külön ebben a témában tájékoztatjuk Önt, hogy milyen szolgáltatásokat aktiváltunk Önnek a Dunavirág rendszerében. Önnek semmi más dolga nincs, mint az adatai megadása után, a FELIRATKOZÁS gomb feletti résznél, bejelöli a lehetőségek közül azokat, amik Önnek a legjobban megfelelnek és érdeklik. Kérjük, jelölje meg, hogy melyik formákban léphetünk kapcsolatba Önnel a Floric Holding Kft. nevében.